HR-Academie

Onze opleidingen zijn uitermate praktijkgericht en helpen u de tools onder de knie te krijgen om vol vertrouwen het team van uw dromen uit te bouwen.

Hoe herkent u productieve mensen?

Ontdek hoe u in een mum van tijd de meest geschikte en productiefste sollicitanten eruit haalt.

Hoe u de juiste mensen aantrekt

Ontdek de geheimen die weinig bekend zijn bij het grote publiek om onproductieve kandidaten te vermijden en alleen mensen aan te trekken die beantwoorden aan uw uitdrukkelijke behoeften.

Hoe bouwt u een succesvol team op en houdt u het samen?

Ontdek hoe u een succesvol team kunt opbouwen en fouten zoveel mogelijk kunt vermijden. Leer ook hoe u als manager het maximum uit uw team kunt halen.

Hoe vindt u de mens achter het masker?

Dat de manier waarop we iemand uiterlijk waarnemen zelden overeenstemt met wat er zich binnen in iemand afspeelt, is genoegzaam bekend. Ieder van ons heeft een eigen opvatting over wat hij of zij wil zijn, hoe hij of zij graag met situaties omgaat en tot op zekere hoogte, hoe hij of zij wil voldoen aan wat er van hem of haar verwacht wordt. Leer hoe u de ware mens achter het maatschappelijke masker kunt ontdekken. (Voorwaarde: voltooiing van de opleiding "Hoe bouwt u een succesvol team op en houdt u het samen.")

Hoe voert u een VIP-interview?

Leer welke vragen u moet stellen om alleen die sollicitanten over te houden die u zullen helpen uw doelen te bereiken.

Hoe voert u een sollicitatiegesprek?

Ontdek al de aspecten van rekrutering: welke houding u moet aannemen, welke vragen u moet stellen en hoe u de antwoorden van sollicitanten moet interpreteren om uiteindelijk bij de juiste sollicitant uit te komen.